2024-2025 Öğretim Yılı Açılış Resepsiyonu
Yazı Fontu

Bursa Teknik Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı açılış resepsiyonu, yeni dönemin ilk ders gününde akademik ve idari personelin geniş katılımıyla gerçekleştirildi.

Resepsiyonda Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’ni yalnız bırakmayan BTÜ Rektörü Prof.Dr.Naci ÇAĞLAR ve BTÜ Rektör Yardımcıları Prof.Dr.Beyhan BAYHAN ve Prof.Dr.Sinan UYANIK yeni dönemin üniversitemizin tüm birimlerine ve öğrencilerimize başarı getirmesi temennilerinde bulundu.

Üniversite ve sektör işbirliklerinin de görüşüldüğü resepsiyonda, Bursa Mimarlar Odası Başkanı Şirin RODOPLU ŞİMŞEK ve Bursa Şehir Plancıları Odası Başkanı Murat İLKME, öğrencilerimizin meslek hayatlarına doğru çıktıkları bu yolda başarı ve destek mesajlarını ilettiler.

01 Ekim 2024