Mars / Ay Yaşam Birimi 3B Yapım, Üretim ve Kullanım Tasarımları Çevrimiçi Öğrenci Çalıştayı
[Güncelleme ve duyurular için bu sayfayı takipte kalınız...]

• Etkinlik Adı: Mars/Ay Yaşam Birimi 3D Yapım/Üretim ve Kullanım Tasarımları Çalıştayı
  • Düzenleyen: Bursa Teknik Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi
  • Çalıştay Yürütücülüğü Katkısı ve Öğrenci Katılımı İçin Davet Edilen Üniversiteler: Bursa Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Haliç Üniversitesi
  • Katılımcı Kitlesi: Lisans ve Yüksek Lisans Öğrencileri
  • Amaç: Yeni nesil yapım/üretim ve tasarım teknolojileriyle Mars veya Ay yüzeyinde yaşam birimleri tasarlamak.
  • Tarihler: 1 Mart 2024 - 31 Mayıs 2024

Bursa Teknik Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mars veya Ay yüzeyinde yaşam birimleri tasarlamaya yönelik öğrencilere açık bir çalıştay düzenliyor. Bu etkinlik, 8 hafta sürecek ve katılımcılar, çok disiplinli düşünme ve yeni nesil teknolojilerin kullanımıyla gelecekçi tasarımlar geliştirme fırsatı bulacaklar. Geleceğin plancı, mimar, mühendis ve tasarımcıları… Bu yolculukta sizleri de bekliyoruz.

Takvim:

·         9 Mart Cumartesi 11.00: Online genel toplantı (katılımcı adayları ve jüri üyeleri)

·         16 Mart’a kadar: Katılımcıların maksimum dört kişilik takımlar oluşturması

·         16 Mart Cumartesi 10.00-12.00: Çalıştayın başlangıç etkinliği

·         Her hafta Cuma 13.00-15.00, Cumartesi 10.00-12.00: 8 hafta boyunca online etkinlik

Bulut Çalışma Klasörü

Başvuru ve çalıştay hakkında detaylı bilgileri içeren belgeye ulaşmak için tıklayınız.

Haftalık tekrar eden katılım bağlantılarımız

[Cuma 13.00-15.00] Mars/Ay 3B Yaşam Birimi Çalıştayı: Tıklayınız

[Cumartesi 10.00-12.00] Mars/Ay 3B Yaşam Birimi Çalıştayı: Tıklayınız