Ahşap Tekne Yapım Atölyesi (Mart-Nisan-Mayıs 2024)

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Ersan Koç tarafından Denizcilik, Orman ve Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencileri katılımı ile Ahşap Tekne Yapımı Atölyesi (3. Dönem / Mart-Nisan-Mayıs 2024) yürütülecektir.

Etkinliğe katılmak isteyen öğrenciler 15 Mart 2024 tarihine kadar aşağıda verilen linkte yer alan katılım taahhüt belgesini imzalayarak bağlı bulundukları Orman, Denizcilik ve Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Sekreterliği'ne iletmelidirler.

Belgeyi imzalı olarak şahsen ileten ilk toplam 15 öğrenci ile etkinlik planlanacaktır. Her fakülteden en çok 5-6 kişi kabul edilebilecektir.

Atölye hakkında detaylı bilgi, atölye takvimi ve katılıma dair belgelere ulaşmak için tıklayınız.

27 Şubat 2024